Schapenvacht voor autostoel

Tijdens een outdoor vakantie, vakantie op de camping of een reis met uw camper of caravan, komt een schapenvacht altijd van pas. Een schapenvacht is namelijk ook heel geschikt voor buiten! Dus waarom geen schapenvacht voor in de camper kopen!?

Het meest worden onze Texelse schapenvachten dan gebruikt als autostoelhoes, omdat deze veel comfort bieden tijdens lange ritten met de camper, caravan of auto. Daarnaast is een schapenvacht duurzamer dan een gewone stoelhoes en is het bovendien een echte natuurlijke ‘outdoor’ oplossing. Daarnaast werkt een schapenvacht verwarmend in de winter maar verkoelend en ademend in de zomer. Het is dus eigenlijk de ideale stoelhoes voor uw camper of auto!

Een schapenvacht gebruiken als autostoelhoes, maakt lang rijden weer eenvoudig en is ideaal tijdens het kamperen of auto vakantie.

Welke schapenvacht kan ik het beste kopen als stoelhoes voor mijn camper of als autostoelhoes?

Als u een schapenvacht wilt kopen om te gebruiken als stoelhoes voor uw camper of gewoon als autostoelhoes, dan kunt u het beste kiezen voor onze naturel schapenvacht XL. Deze vachten passen meestal prima over de autozitting. Momenteel zijn we ook bezig om een mooi systeem te maken waarmee u de schapenvacht makkelijk vast zet aan uw stoel. Zo heeft u geen last van het afglijden van de schapenvacht die op een stoel ligt, maar daar over snel meer!

Een schapenvacht kan gebruikt worden als autostoelhoes maar ook als buitenkleed. Super multifunctioneel in de camper of tijdens het kamperen.

Aangekomen op uw vakantiebestemming? Dan is de schapenvacht nog steeds nuttig. Een schapenvacht is namelijk ook prima te gebruiken als buitenkleed, of in de campingstoel en op de picknick bank.

Een schapenvacht is dus zeer nuttig tijdens de vakantie met auto of camper en wie weet gebruikt u de schapenvacht zelfs eens op een camping op Texel!