Vloerkleed van schapenvachten Skeepe

Nou heb ik, in de loop der tijd, natuurlijk behoorlijk wat schapenvachten en schapenvachtproducten door mijn handen zien gaan, maar ik blijf toch altijd erg onder de indruk van de vloerkleden. Zo’n vloerkleed van soms wel 8 vachten aan elkaar, blijft indrukwekkend en is een echte eyecatcher in je interieur.

Een bestelling van een vloerkleed is altijd een leuk project. Het begint met het uitzoeken van de juiste kleur. Het moet natuurlijk wel matchen met de rest van je interieur en omdat de vloerkleden met de hand worden gemaakt, wil je hier wel de goede keuze in maken. Als de keuze van de juiste vacht is gemaakt, zoeken we een mooi aantal vachten bij elkaar en worden deze in het atelier op maat gesneden en aan elkaar genaaid. Zodra zo’n vloerkleed dan weer terugkomt om klaar te maken voor verzending, is het elke keer weer een feest om het resultaat te mogen zien!

Het leuke is, dat een schapenvacht altijd sfeer brengt in je interieur en altijd past in iedere ruimte. Of je nou gaat voor warme voeten in de slaapkamer, lekker liggen voor de openhaard of gewoon knus bij de bank, het werkt altijd! Door te kiezen voor een vloerkleed van meerdere schapenvachten, kun je echt een statement maken in je interieurstijl! Zo’n mega kleed trekt namelijk toch wel een beetje de aandacht en straalt altijd warmte en gezelligheid uit.

Wil jij ook warm de winter in of je interieur een upgrade geven? Wij kunnen alle Skéépe schapenvachten omtoveren tot een vloerkleed in ieder formaat. Doordat we alles met de hand laten maken, zijn alle wensen mogelijk! Voor vragen, tips en ideeën, kun je dan het beste even naar me mailen: [email protected], dan kunnen we samen kijken welk vloerkleed het beste bij je past.   

Tot de volgende blog!