Er is een fout opgetreden bij het genereren van deze content.

Kist met 3 grote flessen Texels bier

€ 31,95
Op voorraad
SKU
5846
Overzicht
3 grote speciaalbieren van Texel in een geschenkpakket.

Kist met 3 grote flessen Texels bier

Van de bekende Texelse Bierbrouwerij zijn er deze 3 fantastische speciaalbieren.

verschillende combinaties mogelijk

Deze Texelse combinatie van Skuumkoppe, Blond en bock is in een luxe houten kist. het ideale cadeau voor de echte bierliefhebbers. Met een kaartje kunt u het geschenk bovendien een persoonlijke boodschap meegeven.


Inhoud: 3 x 75 cl Alcoholpercentage: 6 – 8,5 % Optimale schenktemperatuur: 6 - 10°C

 

 

Texelse bierbrouwerij

Waar enthousiaste hobbybrouwers de basis legden, werkt nu een toegewijd team onder leiding van een brouwmeester. Het leverde het Texelse bier talrijke onderscheidingen op, recentelijk tijdens de verkiezing van het 'Beste Bockbier van Nederland' en de Dutch Beer Challenge. Bovendien ook op het internationale podium van de World Beer Awards.

Texels Bier

Kun je zilte Waddenlucht proeven in een glas bier? Het bier van Texels is nauw verbonden met de ongerepte natuur van het eiland. Door het unieke klimaat: meer zonuren en minder regen laten gerst en tarwe groeien met uitgesproken dikke korrels. Als het bier rijpt in volmaakte rust, zorgen de Texelse schapen voor leven in de brouwerij wanneer ze worden getrakteerd op bostel: het restproduct van de mout dat overblijft na het brouwen.

Het beste kwaliteit bier van Texel. Proef het lekkerste en echt heerlijke Texelse Bier. Shop bij ons de beste kwaliteit Texels bier tegen een scherpe prijs.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kist met 3 grote flessen Texels bier
Uw waardering