Er is een fout opgetreden bij het genereren van deze content.

Texels bierglas op voet – Speciaalbier – 30cl

€ 4,95
Op voorraad
SKU
6335
Overzicht

Ben jij ook zo’n fan van Texels bier? Dan hoort daar natuurlijk ook een passend Texels bierglas bij! In de webshop van Texelse Producten kun je nu ook een Texels bokaal bierglas kopen.

 

✓ Origineel Texels bierglas
✓ Inhoud: 30cl.
✓ Bokaal bierglas op voet
✓ Snelle levering

Texels bokaal bierglas op voet – Speciaalbier – 30cl

Ben jij ook zo’n fan van Texels bier? Dan hoort daar natuurlijk ook een mooi Texels speciaal bierglas  bij! In onze webshop van Texelse Producten kun je nu ook een Texels bokaal bierglas op voet kopen.

Dit bierglas is ideaal voor elk Texels speciaal bier die er is. Het bierglas is een bokaal bierglas op voet, heeft een luxe uitstraling en heeft het logo van de Texelse bierbrouwerij. Met dit Texelse bokaal bierglas smaakt een Texel biertje extra lekker!

Texelse Bierbrouwerij

De Texelse bierbrouwerij in Oudeschild staat bekend om de prijswinnende Texelse speciaal bieren. De Texelse bierbrouwerij is op het eiland te bezoeken voor informatie maar ook voor een rondleiding door de bierbrouwerij. Een leuk feitje om te weten is dat sinds 2020, de bierbrouwerij is overgenomen door Heineken.

Texels Skuumkoppe

Skuumkoppe is het bekendste Texels biertje op de markt. Texels Skuumkoppe is een heerlijk bovengistend donker tarwe bier. Het Texelse bokaal bierglas op voet heeft aan de voorkant het logo van de Texelse bierbrouwerij. Als je het Texel bier logo op dit glas mooi wilt houden, doe dan de bokaal bierglazen niet in de vaatwasser.

Proost!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Texels bierglas op voet – Speciaalbier – 30cl
Uw waardering