Er is een fout opgetreden bij het genereren van deze content.

Biergeschenk Rondje Texels Bier met glas

€ 19,95
Op voorraad
SKU
5559
Overzicht
Serveer een Rondje Texels Bier! Dit pakket bestaat uit 5 heerlijke speciaalbieren en een uniek Texels glas.

Geschenkset met Texelse bieren en een glas.

Serveer een Rondje Texels Bier! Een bierpakket met een selectie van de beste speciaalbieren. Dit pakket bestaat uit 5 heerlijke speciaalbieren en een uniek Texels glas.

Het Biergeschenk Rondje Texels Bier bestaat uit:

  • 1 Texels Goudkoppe 30cl.
  • 1 Texels Skuumkoppe 30cl.
  • 1 Texels Eyerlander 30cl.
  • 1 Texels Tripel 30cl.
  • 1 Texels Wit 30cl.
  • 1 Texels Bokaal

Texelse bierbrouwerij

Waar enthousiaste hobbybrouwers de basis legden, werkt nu een toegewijd team onder leiding van een brouwmeester. Het leverde het Texelse bier talrijke onderscheidingen op, recentelijk tijdens de verkiezing van het 'Beste Bockbier van Nederland' en de Dutch Beer Challenge. Bovendien ook op het internationale podium van de World Beer Awards.

Texels Bier

Kun je zilte Waddenlucht proeven in een glas bier? Het bier van Texels is nauw verbonden met de ongerepte natuur van het eiland. Door het unieke klimaat: meer zonuren en minder regen laten gerst en tarwe groeien met uitgesproken dikke korrels. Als het bier rijpt in volmaakte rust, zorgen de Texelse schapen voor leven in de brouwerij wanneer ze worden getrakteerd op bostel: het restproduct van de mout dat overblijft na het brouwen.

Het beste kwaliteit bier van Texel. Proef het lekkerste en echt heerlijke Texelse Bier. Shop bij ons de beste kwaliteit Texels bier tegen een scherpe prijs.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Biergeschenk Rondje Texels Bier met glas
Uw waardering