Er is een fout opgetreden bij het genereren van deze content.

Juttertje in geschenkkist - 70CL

€ 16,95
Op voorraad
SKU
5847
Overzicht
Juttertje in cadeauverpakking. Een smakelijk, zacht drankje. Brandt niet, toch zit het bomvol smaak!

Geschenk kist met Juttertje - 70 cl.

Dit Juttertje wordt een mooi geschenk doordat hij is verpakt in een luxe kist. Leuk om te geven als cadeautje of relatiegeschenk. Juttertje kruidenbitter is op Texel al een eeuwenoude traditie. Een heerlijke kruidenbitter met een bittere smaak.

Juttertje

Texels Juttertje is een heerlijke kruidenbitter van het eiland Texel. Deze op ambachtelijke wijze bereide bitter is getrokken van talrijke natuurzuivere kruiden volgens oud Texels familie recept.

Het Juttertje is bekroond met het keurmerk ‘Echt Texels Product’ en is bekend in binnen- en buitenland. Het heeft een zachte, vriendelijke smaak en komt voort uit maar liefst 14 verschillende kruiden.

Een Texelse specialiteit, bereid volgens oud Texels familie recept, die in heel Nederland verkrijgbaar is bij de betere slijters.

Texels kruidenbitter

De oorsprong

Toen Cor de Wit (geboren in 1929) in de jaren zeventig een oude Texelse distilleerderij overnam vond hij daar, in een oude lessenaar, een receptenboekje met daarin onder meer het recept van een kruidenbittertje. Dat bewuste drankje heeft hij vervolgens gemaakt en vond het erg goed smaken. Het Juttertje was geboren. Met wat hulp en een mooi etiket is het uiteindelijk gelukt om het Juttertje op de markt te brengen.

Echt heerlijke Texelse Likeur van het eiland Texel. De beste kwaliteit likeuren en gedestilleerde dranken. Shop hier de lekkerste Texelse Likeur.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Juttertje in geschenkkist - 70CL
Uw waardering