Er is een fout opgetreden bij het genereren van deze content.

11 x Texels Stormbock bier met glas

€ 29,95
Op voorraad
SKU
5554
Overzicht
Texels Stormbock bier. Smaak: Rijk & Donker 9,5% 30 CL

Texels Stormbock bier

Texels Stormbock is een bockbier met een licht zoetige en licht bittere smaak.

Texels Stormbock is een seizoensbier van hoge gisting en wordt ambachtelijk gebrouwen volgens eeuwenoude tradities. Texels Stormbock weet in 2008 de 3e plaats te veroveren, tijdens "Het Lekkerste Bockbier van Nederland"-festival.

Brouwerij Texelse Bierbrouwerij
Soort Herfstbok
Alcohol 9,5%
Gisting Bovengisting
Kleur Roodbruin
Drink temperatuur 8-10 °Celsius

Texelse bierbrouwerij

Waar enthousiaste hobbybrouwers de basis legden, werkt nu een toegewijd team onder leiding van een brouwmeester. Het leverde het Texelse bier talrijke onderscheidingen op, recentelijk tijdens de verkiezing van het 'Beste Bockbier van Nederland' en de Dutch Beer Challenge. Bovendien ook op het internationale podium van de World Beer Awards.

Texels Bier

Kun je zilte Waddenlucht proeven in een glas bier? Het bier van Texels is nauw verbonden met de ongerepte natuur van het eiland. Door het unieke klimaat: meer zonuren en minder regen laten gerst en tarwe groeien met uitgesproken dikke korrels. Als het bier rijpt in volmaakte rust, zorgen de Texelse schapen voor leven in de brouwerij wanneer ze worden getrakteerd op bostel: het restproduct van de mout dat overblijft na het brouwen.

Het beste kwaliteit bier van Texel. Proef het lekkerste en echt heerlijke Texelse Bier. Shop bij ons de beste kwaliteit Texels bier tegen een scherpe prijs.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:11 x Texels Stormbock bier met glas
Uw waardering