We're sorry, an error has occurred while generating this content.

11 x Texels Overzee IPA Beer Plus Beer + Glass

€29.95
In stock
SKU
6164
Overview
Texels Overzee IPA - Verfrissend, eigenzinnig en lekker Bitter!

Texels Overzee IPA

Verfrissend, eigenzinnig en lekker Bitter!

Texels Overzee IPA is een verfrissende en lekker bittere IPA met een eigenzinnig Texels karakter. Heerlijk verfrissend met fruitige accenten van citrus en abrikoos. Lekker bitter door de toevoeging van extra hop, met een vleugje overzee door het gebruik van Amerikaanse hopsoorten als Cascade en Simcoe. Met Texels Overzee IPA geniet je nog meer van ieder ontspannend moment. (Alcohol 6,0%)

 

Brouwerij Texelse Bierbrouwerij
   
Soort IPA
Alcohol 6%
Gisting Hoge gisting
Kleur Blond
Drink temperatuur 6 °Celsius

Texelse bierbrouwerij

Waar enthousiaste hobbybrouwers de basis legden, werkt nu een toegewijd team onder leiding van een brouwmeester. Het leverde het Texelse bier talrijke onderscheidingen op, recentelijk tijdens de verkiezing van het 'Beste Bockbier van Nederland' en de Dutch Beer Challenge. Bovendien ook op het internationale podium van de World Beer Awards.

Texels Bier

Kun je zilte Waddenlucht proeven in een glas bier? Het bier van Texels is nauw verbonden met de ongerepte natuur van het eiland. Door het unieke klimaat: meer zonuren en minder regen laten gerst en tarwe groeien met uitgesproken dikke korrels. Als het bier rijpt in volmaakte rust, zorgen de Texelse schapen voor leven in de brouwerij wanneer ze worden getrakteerd op bostel: het restproduct van de mout dat overblijft na het brouwen.

The premium quality beer from island of Texel. Taste the best and truly delicious Texel Beer. Shop the best quality Texel beer at affordable rate from us.

Write Your Own Review
You're reviewing:11 x Texels Overzee IPA Beer Plus Beer + Glass
Your Rating